Winkel voor werkgeluk voor jou

Stap eens binnen in onze winkel voor werkgeluk. Dé plek als je op zoek bent naar meer ZIN en werkgeluk in regio Drechtsteden. Je komt bij ons binnen als particulier of via je werkgever. Achter de toonbank vind je 2 winkelbedienden: Tanja Groenewegen en Albert de Graaf. Wij staan voor je klaar en samen stellen we doelen op. Uiteraard werken wij altijd op maat. Of mag het ook een onsje meer zijn? Geef jezelf wat werkgeluk cadeau: bekijk hieronder een aantal mogelijkheden!

!

Individueel traject Werkgeluk

Weet jij welke ingrediënten jouw werkgeluk kunnen vergroten? Wil je dit ontdekken? Dan is dit individuele traject van 3 sessie iets voor jou!

!

Individueel loopbaan APK

De klassieker: wie ben ik, wat kan ik, en wat wil ik? Soms ben je toe aan een opfrisser om jezelf weer eens uit te dagen. Doe dan jezelf een loopbaan APK van 3 sessies cadeau!

!

Workshop Werkgeluk

Vind je het leuk om de zoektocht of ervaringen van anderen te horen en elkaar hierin te stimuleren? In de winkel bieden we regelmatig workshops Werkgeluk aan voor max 6 personen.

!

Jezelf zichtbaar maken op de arbeidsmarkt

Je weet wat je kunt en wil, maar het lukt niet om een mooie plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Deze workshop helpt om jouw talent op een creatieve andere manier te verwoorden en zichtbaar te maken.

!

Gratis inspiratiegesprek

Kom op woensdag langs voor een gratis inspiratiegesprek en ontdek meer over mij en mijn aanpak. Als je zeker wilt zijn van mijn tijd op die dag, neem dan even contact op. Gewoon binnenlopen mag ook! De koffie en thee staan klaar.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakings­gesprek

Winkel te huur

De Winkel voor Werkgeluk is ook te huur voor vergaderingen en coach-gesprekken.€45 per dagdeel
Neem contact op

Portret van een man
Tanja en ik hebben een gezamenlijke passie: het beste halen uit mensen op de werkvloer. De mensen die werk verzetten en de mouwen opstropen. Denk aan vuilnismannen, mensen in de bouw of in de zorg. Tanja is 1 van de beste trainers die ik ken op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Ze heeft de rust en scherpte om mensen echt aan het denken te zetten, ongeacht of dit HR professionals, mensen van de werkvloer of directieleden zijn. Dat oprechte streven om altijd het beste uit mensen te halen maakt dat ik heel graag met Tanja samenwerk.
PepijnCoachAanpakkers